Dagje uit

Dagje uit

Maak een mooie (dag-) tocht

Voor een gezellige dag hebben wij verschillende mogelijkheden. Op deze pagina geven wij een aantal opties die wij voor u uitgewerkt hebben en u kunnen aanbevelen. Natuurlijk kunnen wij ook meedenken als u iets anders in gedachten heeft.

• U kunt de fiets voor een dagdeel huren, hierbij krijgt u van ons een paar mooie routes mee en u kunt uw eigen picknickmand meenemen. Onderweg komt u langs genoeg mooie plekjes om een gezellige picknick te houden. Ook kunt u ergens op een terrasje neerstrijken om daar een ijsje te eten of kopje koffie te drinken. De verschillende restaurantjes en cafeetjes in de buurt staan op de route kaart aangegeven.

• Boerderij arrangement; hierbij fietst u naar boerderij De Genders. Hier wordt u ontvangen door Catrien Weijers die u een rondleiding geeft op haar boerderij. Ook krijgt u de gelegenheid om zuivelproducten te proeven. Om een indruk te krijgen van deze boerderij kijkt u op www.degenders.nl

• Culinair arrangement
; hierbij krijgt u bij aankomst in 't Olde Schop eerst koffie met gebak, daarna gaat u lekker fietsen in en rond Giesbeek. Wanneer u van al dat fietsen trek heeft gekregen fietst u terug naar 't Olde Schop. Daar kunt u van een uitgebreide brunch genieten.
Om een indruk te krijgen van het Olde Schop kijkt u op www.oldeschop.nl